Visa kurser.se som: Mobil

Word grundkurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
9 timmar
2020-02-13 15:45
875 SEK

Kursbeskrivning

Vi lär oss grunderna i Word som är Windows stora ordbehandlingssystem. Med Word kan du skriva brev, göra skyltar eller börja skriva boken du tänkt dig. Ett användbart program.

Förkunskaper
Ha god datorvana, inte nybörjare för då ska man gå våra Data grundkurser/ Windows 10.

Kursmaterial
Du kan gärna ta med dig din egna bärbara dator/ laptop.

Kursledare
Våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Word grundkurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Word grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner