Visa kurser.se som: Mobil

Windows 10 - lär dig ännu mer

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
15 timmar
2019-11-28 13:00
1 125 SEK

Kursbeskrivning

Nu fortsätter vi vår resa i den digitala världen. Här har ni verkligen chansen att påverka vad kursen ska innehålla. Du får jobba med adressböcker och kalendrar och prova på bildprogram. Lagring, filhantering, funktioner och viktiga kommandon tas upp. Allt under trivsamma former.

Kom med och upptäck nya möjligheter!

Förkunskaper
Windows 10 grund och fortsättning eller motsvarande kunskaper.

Kursledaren
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Grundboken Windows 10, samma bok som under Windows 10 grund och fortsättning. Om du inte har den så kan du köpa den av oss, fakturerars separat. Kursledaren har med sig några ex vid första tillfället.
Du kan gärna ta med dig din egna bärbara dator/ laptop.

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Windows 10 - lär dig ännu mer.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Windows 10 - lär dig ännu mer!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner