Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Kristianstad
10 timmar
2020-02-14 13:30
1 200 SEK

Kursbeskrivning

Viryayoga är en dynamisk yogaform som med sin fokus på biomekanik gör det möjligt att utöva yoga med minimerad skaderisk och samtidigt systematiskt stärka och mjuka upp kroppen

INNEHÅLL

Virya yoga -virya betyder kraft, energi och entusiasm. En dynamisk yogaform där du använder kroppen och belastar den på ett hälsosamt sätt. En yoga som metodiskt och lättsamt leder till styrka och glädje i kropp och sinne. Alla som vill kan vara med på virya yoga.

LEDARE

Sara Gadd Andersson är utbildad Folkhälsopedagog, Virya Yogalärare, Golfinstruktör, Friskvård och -Idrottsledare, samt MI motiverande samtalsterapeut. Saras intresse för människor och deras beteende har alltid funnits som en röd tråd genom livet. Hon har arbetat som Golfinstruktör, Yogainstruktör och som Hälsopedagog inom Hälso-och sjukvården under största delen av sitt vuxna liv. För Sara är det en fantastisk utmaning och möjlighet att få möta människan där den befinner sig och följa den till ett visst mål.

FÖRKUNSKAP

Inga förkunskaper krävs.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Ta med en varm tröja eller filt till avslappningen och gärna en vattenflaska. Yogamatta finns att låna om du inte har egen.
Det går bra att hoppa in i kursen även efter kursstart.
Invänta alltid kallelse!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Viryayoga.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Viryayoga!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner