Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Vegansk matlagning

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Helsingborg
9 timmar
2020-10-08 18:00
1 085 SEK

Kursbeskrivning

Vegansk kost innebär att man endast äter vegetabilisk föda och undviker alla typer av animaliska produkter, alltså även mejeriprodukter och ägg. Lär dig mer om vegansk kosthållning och att laga näringsriktig och spännande vegansk mat som du enkelt kan laga hemma efter kursen.

Under kursen går vi igenom hur du ska välja rätt råvaror för att kompensera för de näringsämnen som finns i animaliska livsmedel, och som är svårare att få i sig genom vegansk kost. Du får också tips på hur du kan komponera måltider för att tillgodogöra dig näringen på bästa sätt. I en begränsad deltagargrupp tillagar vi och äter olika rätter gjorda av enbart vegetabiliska råvaror.

För vem
Inga förkunskaper behövs.

Kursmaterial
Kostnad för matvaror är inräknad i deltagaravgiften, dvs inga ytterligare kostnader tillkommer.
Recept för kvällens meny får du med dig hem.

Kursledare
Åsa Adenborg, certifierad vegankock. Ett genuint intresse för matlagning och bakning har tagit Åsa dit hon är idag, från att ha lärt sig göra perfekta cupcakes på Hummingbird Café i London, göra egen tofu hos Mai Kaidae i Bangkok, till att bli certifierad dessert-kock och certifierad vegankock hos Rouxbe. Inspirationen finns överallt och målet är att göra maten så god att man inte funderar på om den är vegansk eller ej. Det ska vara enkelt att göra riktigt god mat!

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla ledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.

Bra att veta
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Ange ev. intolerans eller allergi i samband med anmälan. I någon mån kan alternativ eventuellt erbjudas, men full individuell anpassning av innehållet är inte genomförbar.

Vi kan inte garantera plats förrän vi vet att kursen har tillräckligt många deltagare för att kunna starta. Invänta alltid kallelse till kursen!
Ev. rabattorsak anges vid anmälan, intyg krävs.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Bokrabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vegansk matlagning.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vegansk matlagning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner