Visa kurser.se som: Mobil

Vedic Art- de sex Vedangorna

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
12 timmar
2021-09-26 11:30
2 300 SEK

Kursbeskrivning

Vedic Art och de sex Vedangorna

Om kursen

Distanskurs.

Så här går det till

Använd webbläsare Google Chrome.

Under sex söndagar möts vi på Zoom för att djupdyka in i vår egen kreativitet i både livet och i konsten med hjälp av de sex Vedangorna. Vedangorna är den Vediska filosofins “ben och armar” och består av Uttrycksbehov, Kunskap, Transformation, Reflektion, Möt dig själv och Expansion. Under kursen fördjupar vi vår relation till skapandet, principerna och oss själva genom att koppla samman principerna med dessa begrepp. Denna kurs bjuder på mycket filosoferande och ett skapande som kommer djupt inifrån. 


I samband med kursstart får du dina inloggningsuppgifter till plattformen. Du kommer att kunna logga in från och med den dag som kursen startar. God datorvana är nödvändigt.

Vid tekniska problem vänd dig till : Jannis Gauci ; Joanna Svärd

 

Kursen går en förmiddag i veckan under 6 veckor, samma tid varje vecka. Uppehåll bestäms tillsammans i gruppen med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. 

För vem?

Detta är en kurs för dig som gått Vedic Arts Grundkurs och minst en Fortsättningskurs.

Ledare

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig såväl som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete. 

Mitt namn är Lovisa Limseth och det är jag som är lärare för både Grundkursen och Fortsättningskursen i Vedic Art online på uppdrag av Johannes Källman. Jag har spenderat de senaste åren med att undervisa konstkurser och meditation runtom i Sverige och på Nya Zeeland och har nyligen flyttat till just Nya Zeeland för att fortsätta skapa spännande kurser och själv få tid att måla. Det fantastiska med distanskurser är att vi, både lärare och deltagare, kan mötas tillsammans och samtidigt befinna oss på olika platser i världen. Var befinner du dig?

Material
Kostnad för material ingår inte i kursavgiften. Materialkostnad tillkommer.

Det är bra att ha följande till hands: Akrylfärger i valfria kulörer Akrylpenslar och/eller målarknivar Akrylpapper och/eller målarduk i valfri storlek (gärna olika storlekar) Målarsvamp (natur eller syntet) Skisspapper Ritkol Blyertspenna Anteckningsbok Annat konstnärsmaterial som lockar! Till exempel kritor, färgpennor och liknande.

Bra att veta

Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad. Meddela detta i samband med anmälan. Det går fint att hoppa på kursen fram t o m tredje kursveckan.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50. OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande. Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en kallelse med faktura i brev med posten.

Fortsättningsmöjligheter

Många av våra kurser finns på nivåer för nybörjare till avancerad i olika former av fördjupning och specialicering. För möjlighet att bygga vidare på just din kurs - hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs. Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskpsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.

Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vedic Art- de sex Vedangorna.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vedic Art- de sex Vedangorna!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner