Inga recensioner än

Utställningsdesign - Barbie - Lekoseum 2.0

Längd
30 timmar
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 timmar
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Var med och gör efterforskningar kring historien om Barbie både i stort och i Lekoseums arkiv.

Nu närmar det sig flytt av Lekoseum till de nya lokalerna i Briohuset. I samband med detta ses utställningarna över och i samarbete med dem ordnar vi studiecirklar. Syftet med dessa är att tillsammans göra de efterforskningar som krävs för att ge en bra och modern bild av Barbie samtidigt som vi också får med oss hela historien bakåt. Vi utforskar också hur detta kan omsättas på ett sätt som blir intressant och givande för en museipublik. 

Träffarna sker i Briohuset och det kommer vara en guidad process med inspel av experter och studiebesök. Ett årskort på Lekoseum ingår också i anmälningsavgiften. 

Denna grupp är på förmiddagen, det finns också en som är på kvällstid om det passar bättre. Du kan se alla aktiviteter som vi har med Lekoseum här.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor till Johan Hansdorf: johan.hansdorf@medborgarskolan.se eller 076-024 99 62.

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 september, 2023

  • Kurs
  • Osby

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Utställningsdesign - Barbie - Lekoseum 2.0 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Syd
Briogatan 1
28300 Osby

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights