Tillskärarakademin Malmö - Adobe Illustrator textil

Längd
15 timmar
Pris
1 285 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
1 285 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vid tre tillfällen går vi igenom hur programmet är uppbyggt och fungerar samt hur du kan använda det till att rita plaggskisser, skapa sömmar och tillbehör. Distans

Tillskärarakademin i Malmö är en del av Medborgarskolan och erbjuder vi kortare specialkurser på kvällstid eller helger. 

Innehåll

Grundläggande översikt av Adobe Illustrator och dess användning inom textilbranschen. Du får lära dig gränssnitt, verktygspaneler och grundläggande funktioner som är relevanta för att skapa textilrelaterad design. Du lär dig även att digitalisera mönster eller skisser. 

Material
Du kommer att få tillgång till programvaran genom en cloud version under hela kurstiden, men du använder egen dator.

För vem?
Inga förkunskaper krävs

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. Vill du ha faktura välj Medborgarskolan faktura - då betalar du inte förrän kursen fått tillräckligt med anmälningar. Kallelse med faktura kommer via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande.
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Kursledare

Blenda Averfalk, utbildad designer och mönsterkonstruktör på  Tillskärarakademin i Malmö - har arbetat som designer på HM Stockholm samt på Samsö/Samsö i Köpenhamn. Utbildad CLO3D designer och animering i Blender. Har även en konstnärlig utbildning från "The Swedish Academy of Realist Art" i Simrishamn

Våra ledare på Tillskärarakademin i Malmö har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda sömnadskurser. Tillskärarakademin är en del av Medborgarskolan och därför genomgår alla ledare Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker m.m.. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 september, 2024

  • Kurs
  • Distans

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tillskärarakademin Malmö - Adobe Illustrator textil och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Slättängsgatan 25 A
23436 LOMMA

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights