Visa kurser.se som: Mobil

Teckenspråk fortsättning för hörande - Distanskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
20 timmar
1 795 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig teckenspråk! Den här kursen riktar sig till dig som tidigare har lärt dig teckenspråk på nybörjarnivå och nu vill lära dig mer.

I Distanskursen får deltagaren tillgång till inspelat videomaterial, uppgifter, översättning av teckensång, grammatiska övningar mm - som motsvarar inlärningsnivå Steg 2. 

Att kunna teckenspråk är en bra merit i många sammanhang! Kanske har du någon i din omgivning som använder tecken i sin kommunikation? Eller drömmer du om att lära dig ett nytt språk? Den här nybörjarkursen är ett första steg mot målet för att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på teckenspråk för hörande.

UPPLÄGG
Ledaren har föreläsningar som går att titta på om och om igen där hon förklarar teckenspråket och bakgrund. Upplägget på kursen är föreläsningar som är inspelade och inlämningsuppgifter. Ledaren finns tillgänglig via Totara för att svara på frågor.
Med utgångspunkt i studiecirkelns unika metodik jobbar deltagare och ledare tillsammans fram en arbetsplan för att nå de överenskomna målen.

•Bygg vidare på dina kunskaper
•Grammatik
•Frågeord fortsättnin

FÖRKUNSKAPER
Teckenspråk nybörjare eller motsvarande.

KURSLEDARE:
Kursledare Charlotte Randau, examinerad o verksam teckenspråks- dövblindtolk samt teckenspråkslärare.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Med hjälp av ledarens eget material och video övar du på handalfabetet och enkla fraser! Kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Ev. rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teckenspråk fortsättning för hörande - Distanskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teckenspråk fortsättning för hörande - Distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner