Visa kurser.se som: Mobil

Sy kläder, varannan helg JV

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
24 timmar
2019-09-22 14:30
1 850 SEK

Kursbeskrivning

Sy kläder efter färdiga mönster samt gör förberedelser och inprovning.

INNEHÅLL
Kursen är från nybörjarnivå till för dig som gått 6 terminer. Återanmälda från våren 2019 har förtur trots att du erhåller en bokningsbekräftelse.

KURSMATERIAL

Medtag egen symaskin då endast enstaka maskiner finns att tillgå i gruppen.
Lakansväv samt mönsterpapper ingår. Medtag tyg, sax, mönster och övriga sybehör till första sammankomsten! Ca 300 kr. Lämpligt att börja med är en enkel kjol i vävt bomullstyg (Personalen i tygaffären kan hjälpa dig med mönster, tyg och sömnads tillbehör)

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

KURSLEDARE
Ulrika Dahlström Franke
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Kursen är förlagd till jämna veckor!
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Du kan gärna kombinera kurserna med ytterligare sömnad eller modeteckning.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sy kläder, varannan helg JV.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sy kläder, varannan helg JV!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner