Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Helsingborg
18 timmar
2019-10-10 19:00
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Sömnad av kläder efter färdiga mönster samt förberedelser och inprovning.

För nybörjare!


KURSMATERIAL
Medtag egen symaskin.
Medtag tyg, sax, mönster och övriga sybehör till första sammankomsten! Ca 300 kr. Lämpligt att börja med är en enkel kjol i vävt bomullstyg eller mjukisbyxor i trikå till barn eller vuxen.

(Personalen i tygaffären kan hjälpa dig med mönster, tyg och sömnads tillbehör)

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

KURSLEDARE

Rosa Sanchez Morales är utbildad i Chile inom mönsterkonstruktion och sömnad, på Sätergläntan som hantverkstekniker och inom broderi och konstbroderi.

BRA ATT VETA
Kursen är förlagd till ojämna veckor!
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sy kläder.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sy kläder!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner