Visa kurser.se som: Mobil

Streetdance från 10 år och uppåt.

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Osby
10 timmar
2021-09-12 10:00
695 SEK

Kursbeskrivning

Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik. Kille eller tjej? Spelar ingen roll! Har du missat kursstarten - det gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger.

Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik. Kille eller tjej? Spelar ingen roll!


INNEHÅLL
Det finns många olika namn på gatudanserna från USA, break,hip-hop, popping, locking är några av stilarna. Vi utvecklar en positiv kroppsuppfattning och rörelseglädje. Du bekantar dig här med olika dansstilar och lär dig olika koreografier. Kom och få en skön Street-känsla i kroppen.

LEDARE

Tiffany Dizdar har under de senaste 3 åren har jag dansat ungefär 10 timmar i veckan i Malmö där hon tränar i ett antal stilar från balett till hiphop. Sommaren 2019 var hon på ett dansläger i London där lärde man sig av internationellt erkända koreografer som Brian Friedman och Natalie Bebko. Sommaren 2020 var Tiffany även på intensiv-läger i Köpenhamn där hon tränade i heels samt kommersiell hiphop. Att koreografera är en kreativ frihet likt inget annan, och att kunna dela med sig av det hon har lärt sig hittills är något hon ser fram emot.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.


BRA ATT VETA
Vi dansar i lediga kläder, ha även med en vattenflaska.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Streetdance från 10 år och uppåt..

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Streetdance från 10 år och uppåt.!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner