Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Streetdance Boys

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Osby
11 timmar
2020-09-09 16:30
695 SEK

Kursbeskrivning

En streetdancegrupp endast för killar! Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik. Har du missat kursstarten - det gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger.

Endast killar är välkomna i denna grupp!
Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik.


INNEHÅLL
Det finns många olika namn på gatudanserna från USA, break,hip-hop, popping, locking är några av stilarna. Vi utvecklar en positiv kroppsuppfattning och rörelseglädje. Du bekantar dig här med olika dansstilar och lär dig olika koreografier. Kom och få en skön Street-känsla i kroppen.

Kursbonus: efter de 10 kurstillfällena avslutar vi med en dansshow för släkt och vänner

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

LEDARE
Thea Tidlundh har dansat streetdance på medborgarskolan i 5 år innan jag började på gymnasiet. Nu går Thea på C4 Gymnasiet i Kristianstad och läser estetiska programmet med inriktning dans. Thea brinner för att dansa och att lära ut dans. 

BRA ATT VETA
Vi dansar i lediga kläder , ha även med en vattenflaska. Lektionen varar i 45 min. Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

OBS! Uppehåll v 44. Uppvisning 26/11.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Streetdance Boys.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Streetdance Boys!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner