Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Starta eget - börja med en distanskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans
30 timmar
2 595 SEK

Kursbeskrivning

En grundkurs där den egna kreativiteten och en praktisk verktygslåda i skön förening kan leda till förverkligandet av drömmen om det egna företaget.

Innehåll och mål
Kursen vänder sig till dig som har planer på att starta ett eget företag. Men passar lika bra för dig som är anställd och vill eller behöver lära dig grunderna i företagsekonomi. Fokus ligger på praktiska arbetsuppgifter och tekniker inom företagsekonomi, bokföring och affärsjuridik. Med total flexibilitet i tid och rum, dvs genom distansstudier, tillägnar du dig innehållet i de inledande tio kursstegen.

Upplägg
Distanskurs på nätet. Ni får tillgång till plattformen samma dag som kursen startar. Det kommer ett mail på morgonen med inloggningsuppgifterna. Beräknad studietid är 3 timmar/vecka i 10 veckor.

Förkunskaper
Grundläggande datakunskaper och ett tänk kring vad ditt nya företag ska handla om.

Om kursledaren
Våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av ekonomi-, vuxen- och distansutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande.
Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Allt kursmaterial finns i plattformen och ingår i kursen.

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Starta eget - börja med en distanskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Starta eget - börja med en distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner