Stand up TXT under Kulturnatten

Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Stand up TXT kommer under Kulturnatten i Lund att bjuda på allt från kåserande prosa till haikus och absurd prosalyrik. Texter som förhoppningsvis kan locka fram så väl skratt som eftertanke.

Uppläsande författare:

Birk Andersson bjuder på humoristiska haiku-dikter om dejting, kalhyggen, politik och nudister. Skrattgaranti utlovas!
Erik Skogh har gett ut två absurdistiska kortprosasamlingar ”Vaken” och ”En död dobermannpinscher” och ger smakprov ur dessa.
Helena Fehrman läser ur sina djurdikter. Du kommer att få användbara råd om hur du bäst bemöter ett ostron, hur du snackar med en haj och inte minst hur du undviker björnkonflikter.
Henrik Johansson är en sann estradör med en särskild slags stand up-poetisk klang och stil som specialitet. Han läser dikter om livet och röven.
Maria Samuelsson framför kortprosa och poesi med en ton av absurdism. Man kan vänta sig filosofer, mandelbiskvier och drömmar som slår rot.
Mikael Pettersson läser ur sin humorbok "Och jorden är oskyldigt blå", vars excentriska huvudperson förändrar världsbilden totalt då han upptäcker den helt okända och sensationella orsaken till klimatkrisen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 september, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Stand up TXT under Kulturnatten och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Kungsgatan 2C
22350 LUND

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights