Serieteckning - grafiskt berättande

Längd
10 timmar
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
13 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
13 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Grafiskt berättande i tre delar. Du lär dig att planera och rita en historia.

Om kursen
Karaktärer, design färglära och personligheter, gruppdynamik och karaktärs utveckling. Du kommer att lära sig att designa karaktärer, balansera olika personligheter och utforma dem grafiskt. Vidare kommer du att lära dig bygga biroller.
Du kommer att lära dig grundläggande berättande, världs byggnad och design. Du använder slutligen manuset för att göra tuschade och färgade sidor redo att läsas.

Så här går det till

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem?

För dig som är 15 år eller äldre. Inga förkunskaper krävs.

Ledare
Tai Lusch Saarinen

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig såväl som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.  

Material

Kostnad för material ingår inte i kursavgiften. Medtag penna och ritblock till första sammankomsten.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning. 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 oktober, 2023

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Serieteckning - grafiskt berättande och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights