Visa kurser.se som: Mobil

Satyanandayoga Limhamn

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
20 timmar
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Satyanandatraditionen är en yogaform som passar alla. Yoga är ett verktyg som hjälper dig att finna balans och harmoni i ditt liv.

I kursen ingår: fysiska övningar (asanas), andningsövningar (pranayama) och avslappning/meditation. Dessa tekniker hjälper dig att lösgöra spänningar i kroppen så att energiflödet ökar. Detta ger dig mer ork och du blir piggare.

FÖR VEM?
Du utgår från dina egna förutsättningar och behöver inga förkunskaper.

KURSLEDARE
Åsa Mårtensson har 10 års erfarenhet av Satyananda yoga. Hon är utbildad på Yoga Universitetet i Munger, Indien och vid den Australiensiska Yoga Akademin i Mangrove Mountain och Rocklyn.

KURSMATERIAL
Ta med yogamatta (liggunderlag) och en filt.

BRA ATT VETA
Du bör ha på löst sittande, bekväma kläder. Ät inte en större måltid innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Rabatterat pris, 20%, för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Obs! Giltigt intyg skall uppvisas. OBS! Fakturan som skickas hem till dig är utställd på fullpriset men efter att du visat upp rabattintyg betalar du in det rabatterade beloppet.

Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Satyanandayoga Limhamn.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Satyanandayoga Limhamn!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner