Sånglektioner med Camilla Paulsson 5x45 min

Medborgarskolan Syd, i Helsingborg
Längd
5 timmar
Pris
2 895 SEK
Nästa kurstillfälle
20 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
2 895 SEK
Nästa kurstillfälle
20 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Utveckla din sångröst! Individuellt schema - löpande kursstarter Sången är en källa till glädje och gemenskap och rösten ett instrument i egen rätt. Lär känna din röst med hjälp av andningsteknik, hållning, tonbildning, artikulation med mera. Utveckla känslan för musiken, låt din sångröst klinga!

Våga sjunga! Genom individuell sångundervisning förbättrar du din sångröst utifrån dina egna förutsättningar. Du får hjälp att hitta modet och förmågan att uttrycka dig musikaliskt med din röst.

Sångundervisningen riktar sig till såväl nybörjare som vana sångare från 15 år och uppåt. Kanske vill du få hjälp att hitta en bärig stämma och utforska din musikaliska och vokala förmåga. Eller kanske sjunger redan mycket och vill finslipa tekniken, uttrycket eller någon särskild sång inför sångprov eller audition till musikutbildning, teater eller opera. Eller kanske skall du sjunga på en väns bröllop?

Läraren arbetar tillsammans med dig utifrån den nivå där just du befinner dig. Här får du en teknisk grund att stå på, användbar i all typ av sång.
Du övar till piano, gitarr eller förinspelad musik. Ditt individuella lektionsschema lägger du och läraren före start.

Om kursen
Lektionerna är inriktade på andning och sångteknik kombinerat med dina egna uttryck. Sångteknik och scenspråk hör ihop, kursledaren hjälper dig att förena dessa och att hitta rätt i den musikstil du gillar bäst.

Lektionerna förläggs i första hand till början på veckan, tid och dag bestäms tillsammans med sångläraren (i denna kursinfo anges endast exempel). Kontakten förmedlas via Medborgarskolan efter att du anmält dig och kursen startar när ni bestämt en startdag.

Välj kurs efter det antal lektioner du planerar att ta:
10 x 45 min kostar 5 645 kr
5 x 45 minuter kostar 2 895 kr

Har du förslag på andra kursformat? Är ni flera som vill ha sånglektioner tillsammans? Välkommen att kontakta oss med en förfrågan!

För vem
Individuella lektioner för alla sångintresserade såväl erfarna sångare som  nybörjare. Undervisningen erbjuds alla vuxna, även seniorer.

Kursledare
Camilla Paulsson, en erfaren sångerska och pedagog med bakgrund inom klassisk sång, jazz och barbershop. "Sång är till för alla" är Camillas motto och så här presenterar hon sig själv:

Efter musikerexamen i sång från musikhögskolan i Malmö frilansade jag i 10 år på de flesta operascenerna i Sverige, för att år 2000 slå mig till ro med en fast tjänst i Operakören vid Kungliga teatern i Köpenhamn.

Sedan tog jag några sabbatsår på Lanzarote, undervisade på kulturskolan där och sjöng jazz och musical på hotellen. Där ledde jag även en Barbershopkör.

Nu är jag tillbaka i min uppväxtstad Helsingborg och ser fram emot att dela med mig av min erfarenhet till alla sångintresserade.

Hälsningar, Camilla

Bra att veta

OBS att varje elev har ett INDIVIDUELLT SCHEMA efter överenskommelse med läraren. Lektionstider finns i första hand måndag, tisdag eller onsdag eftermiddag efter kl 13 eller på kvällen. Medborgarskolan förmedlar kontakten efter att du anmält dig. Kursen kan börja så snart ni bestämt startdatum.

Kursstarter sker löpande under terminen. Lektionerna ska genomföras inom en sammanhållen period på högst 2 månader från startdagen vid bokning av 5 lektioner respektive 3 månader från start vid bokning av 10 lektioner. Därefter är läraren inte längre är skyldig att erbjuda lektioner, ev. återstående tillfällen betraktas som förverkade.

Ombokning av lektion vid t ex sjukdom kan göras max 2 ggr och meddelas då direkt till läraren senast 24 timmar i förväg.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

20 augusti, 2024

  • Kurs
  • Helsingborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sånglektioner med Camilla Paulsson 5x45 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights