Sång - individuell undervisning 7-15 år

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ystad
10 timmar
2023-09-04 16:00
2 790 SEK

Kursbeskrivning

Utveckla din sångröst! Sången är källa till mycket glädje och gemenskap, men också ett instrument i egen rätt. Lär dig sjunga till pianoackompanjemang. Utveckla din sångröst med hjälp av teknik för andning, tonbildning, textbehandling och allmän musikalisk stilkännedom.

Vill du lära dig mer om din röst och utveckla din sång? Utifrån dina egna förutsättningar får du hjälp att utveckla sångteknik och musikalitet. Undervisningen riktar sig såväl till dig som är nybörjare som till dig som är på fortsättningsnivå, där vi jobbar mer med teknik, tolkning och eget musikaliskt uttryck.

Upplägg
Vid individuell undervisning anpassar läraren kursen efter dina förkunskaper och ambitioner. Kursen går framåt i din takt, och om du övar själv mellan lektionstillfällena ökar dina chanser att utvecklas betydligt.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Undervisningen anpassas efter kursdeltagarens startnivå.

Kursledare
Maria Green

Maria är en erfaren pedagog som själv började spela piano som barn. Senare bedrev hon sångstudier på hög nivå, bland annat interpretation och en lång period har Maria haft egen studio med sång- och pianoelever i alla åldrar. Hon är även blomsterkreatör och trädgårdsmästare. Maria tycker att musiken är något man alltid kan bära med sig, och det viktigaste av allt är glädjen i att musicera.

"Det här är de bästa 30 minuterna på hela veckan!"                         

                                  /Ingela, sångelev hos Maria

Kursmaterial
Ledaren tillhandahåller noter. Kostnad för ytterligare notmaterial kan tillkomma.

Bra att veta
Är tiden du vill ha uppbokad? Anmäl dig på en reservplats så tar vi kontakt om tiden skulle bli ledig eller en alternativ tid finns att erbjuda.

Maria Green undervisar även i piano och det går alltså att i stället välja pianokurs på den tid som du vill boka.

Undervisningsperioden är januari till maj på våren och september till början av december på hösten. Det kan gå att förlänga din kurs mot slutet av terminen, hör efter med kursledaren.

Obs att vid enskild undervisning gäller inte kombinationsrabatter inom Medborgarskolans övriga utbud.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar den: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Sång - individuell undervisning 7-15 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sång - individuell undervisning 7-15 år!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner