Sång - Flamencosång - öppen nivå

Längd
4 timmar
Pris
575 SEK
Nästa kurstillfälle
24 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
575 SEK
Nästa kurstillfälle
24 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs går vi igenom grunderna i flamencosång.

Du får prova att träna din naturliga röst för flamencosång. Vi övar enklare stilar och tränar även palmas (klapprytmik).

För vem
Du behöver inte ha några förkunskaper. Denna kurs är en öppen nivå som passar både dig som är nybörjare och dig som sjungit ett tag.

Kursledare
Ewa Flycht har arbetat som dans- och dramapedagog samt koreograf sedan 1982. Hon har deltagit i många kurser, workshop och föreställningar i flamencodans och sång. Hon håller även föredrag om flamencons historik, artister och stilar. Hon är en dynamisk ledare i flamenco och rytmiskdansträning på Medborgarskolan i Lund sedan många år tillbaka. Ewa menar att dansen medför glädje för både kropp och själ och passar alla åldersgrupper!

Bra att veta

Inga ytterskor i salen.

Exakt startdatum skickar vi ut tillsammans med kallelse och faktura. Vi har alltid uppdaterad information om exakt startdatum här på hemsidan. Eventuell rabatt måste du ange vid anmälan och visa upp eller skicka in eventuellt dokument.

Rabatt på sång, dans och teater

Gå två klasser inom dans och sång och få 300 kronors rabatt på den andra klassen.

Eller gå 3 klasser och få 500 kronors rabatt på din tredje klass.

Det går inte att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Rabatt

Du som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 juli, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sång - Flamencosång - öppen nivå och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Grangatan 2
21214 MALMÖ

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights