Visa kurser.se som: Mobil

Qigong för barn 6-11 år

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
5 timmar
2020-02-29 10:00
395 SEK

Kursbeskrivning

Qigong bygger på en flera tusen år gammal kinesisk visdomslära om välbefinnande. Vår ledare Liv brinner för att lära ut qigong till människor i alla åldrar.

INNEHÅLL

Vi utgår från Smiling Heart qigong och namnet avslöjar en del av innehållet. Rörelserna är harmoniserande för både kropp och knopp, med en härlig inspiration från både djur och natur. Här blir bland annat din koordination bättre, likaså din koncentration, men det bästa av allt är ändå att den får ditt hjärta att le lite extra! Till denna kursen är såklart både killar och tjejer varmt välkomna!

LEDARE

Liv Lejondotter är utbildad i Traditionell kinesisk medicin (TCM) och har även studerat till qigong- och meditationsinstruktör hos en synnerligen professionell lärare. Livs optimistiska förhållningssätt till livet smittar lätt av sig på andra, hon ser potentialen i alla och är en inkännande person som ser individens behov och förmåga. Samtidigt som hon är metodisk, tydlig och kommunikativ.

Livs förhoppning är att kunna ge ditt barn både en rolig och unik upplevelse - Välkommen.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

UPPLÄGG
5 tillfällen med ev förlängning.

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Qigong för barn 6-11 år.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Qigong för barn 6-11 år!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner