Visa kurser.se som: Mobil

Qigong för alla

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
12 timmar
2021-05-02 18:15
840 SEK

Kursbeskrivning

Du får lära dig olika qigongformer som kommer att balansera ditt qi, alltså din livsenergi. Qigongen kommer att ge dig ett ökat inre lugn, ge dig en naturligare andning, öka din koncentrationsförmåga och även din kroppsuppfattning

Du får lära dig olika qigongformer. Träningen stillar ditt sinne och påverkar dig positivt även i vardagen. Du får bättre balans, blir starkare i både ben, bål, rygg och axlar - bra eller hur! Du får även ökad koncentration och ett bättre minne. 

Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

INNEHÅLL OCH MÅL

Qi betyder "livsenergi" och gong betyder "arbete". När du utövar qigong arbetar du alltså med din livsenergi. Vi lär oss olika qigongformer för att öka och balansera denna qi. Qigong gör dig gott både för både din knopp och kropp. Du får ett ökat lugn, en naturligare andning och en bättre kroppsuppfattning. 

Både kvinnor och män är varmt välkomna! 

UPPLÄGG

Olika qigongformer tränas vid olika tillfällen.

LEDARE

Liv Lejondotter är utbildad i Traditionell kinesisk medicin (TCM) och har även studerat till qigong- och meditationsinstruktör hos en synnerligen professionell lärare. Livs optimistiska förhållningssätt till livet smittar lätt av sig på andra, hon ser potentialen i alla och är en inkännande person som ser individens behov och förmåga. Samtidigt som hon är metodisk, tydlig och kommunikativ.

FÖRKUNSKAPER

Detta är en öppen kurs som inte kräver några förkunskaper, men ett intresse av att lära sig något nytt och att vara öppen för lite nya idéer är däremot nödvändigt. Rörelserna får deltagaren göra utifrån egen bästa förmåga och hälsotillstånd. Jag hjälper dig! 

 
BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten! Det går bra att hoppa in i kursen även efter kursstart.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Qigong för alla.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Qigong för alla!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner