PT Yoga med Rebecka Magnusson - löpande kursstart

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
1 timme
Pris
750 SEK
Längd
1 timme
Pris
750 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga skapar balans i kroppens energisystem. Genom ställningar, andningsövningar, avslappning och positivt tänkande balanserar och kontrollerar vi kropp och sinne. Kroppen blir därmed starkare och smidigare. Du får mer energi och håller kropp och sinne ungt och vitalt.

Om kursen
Yoga är ett fantastiskt sätt att rena kropp och sinne, lära känna sig själv och acceptera sina begränsningar. Bestrid dina rädslor och utvecklas både mentalt och fysiskt.

PT yoga innebär personlig träning i yoga. Yoga på tu man hand med läraren. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, smidig eller stel. Det enda du behöver är en önskan om att utveckla ditt yogautövande. På en PT klass har du möjlighet att anpassa yogan efter just dina önskningar, behov och förutsättningar.

Du kan anmäla dig till denna kurs året om, du och ledaren kommer överens om dag och tid.

För vem
Det här är en kurs för alla nivåer. Alla kan träna yoga oberoende av ålder och hälsotillstånd eftersom yoga anpassas till den enskilda personen. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar.

Kursledaren
Rebecka Magnusson, certifierad yogalärare, godkänd av yogaalliansen 500 RYT. Rebecka har gått yogautbildning i Stockholm och i Rishikesh, Indien (yogans Mecka). Hon har undervisat sedan 2007 på olika orter i Skåne och Blekinge. Yogan är inspirerade och Rebecka vill gärna förmedla dess effekter som ett verktyg att ta med sig livet. Rebecka anordnar också hälsodagar, yogaresor och jobbar med ayurveda, massage och friskvård. Läs gärna mer på hemsidan www.livochlotus.se

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Ta med en varm tröja eller filt till avslappningen och gärna en vattenflaska. Yogamatta finns att låna om du inte har egen.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av PT Yoga med Rebecka Magnusson - löpande kursstart och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan
29132 KRISTIANSTAD

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights