Visa kurser.se som: Mobil

Planera ditt bröllop

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
15 timmar
2020-02-13 18:00
1 075 SEK

Kursbeskrivning

Planera ditt bröllop, från tanke till verklighet. Det här är kursen för er som vill få en underbar dag och kunna njuta fullt ut. Att planera ett bröllop är stort och kräver mycket jobb men det betyder inte att det måste bli stressigt.

Här hjälper jag dig med att strukturera upp all planering, från 18 månader innan bröllopet till själva bröllopsdagen. Med de rätta verktygen går det att planera ett bröllop, litet som stort, utan stress. Du får ta del av en massa olika checklistor som är uppdelade på olika månader. 

Innehåll

Prioriteringslista. Varje brudpars prioriteringar ser olika ut. Vad är egentligen viktigast för dig och din partner? Fotograf? Videograf? Florist? Vad känner ni är mest värt att lägga pengar på och vad känner ni är mindre viktigt för just er? Jag hjälper er att få fram den perfekta prioriteringslistan för er. När prioriteringslistan är klar, ja då kan ni börja planera bröllopet på riktigt. 

Budget. Oavsett vad er budget för bröllopet ligger på är det extremt viktigt med en ordentlig budgetlista som täcker minsta lilla utgift för ert bröllop. Jag visar olika exempel på budgetlistor och hjälper just er att få till den allra bästa budgeten. 

Leverantörer. Nyckeln till ett lyckat bröllop är att boka leverantörer som är seriösa och levererar det som är utlovat. Tillsammans hittar vi bästa möjliga leverantörerna för just er. Catering, festlokal, vigselplats, florister, dekor mm. 

Toastmasterns roll under bröllopsdagen. Att ha en toastmaster blir allt mer populärt men vad innebär det egentligen? Vilka uppgifter kan man delegera till toastmastern under bröllopsdagen? 

Körschema under bröllopsdagen. Hemligheten bakom en lugn och stressfri bröllopsdag är ett körschema. Ett körschema är ett verktyg som minut för minut visar vad som kommer att hända när under bröllopsdagen. Ett riktigt välgjort körschema är guld värt.  

Kursledare Caroline Persson, bröllopskoordinator, följer er genom denna kurs tillsammans med olika föreläsare och inspiratörer. Diplomerad bröllopskoordinator via Great Weddings Academy Bra att veta
Ingen rabatt gäller vid denna kurs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Planera ditt bröllop.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Planera ditt bröllop!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner