Visa kurser.se som: Mobil

Pianoundervisning i liten grupp - 9-12 år nybörjare - Limhamn

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
10 timmar
2020-02-27 18:00
1 695 SEK

Kursbeskrivning

Hade det inte varit fantastiskt kul att få lära dig piano? Kanske för att spela tillsammans med andra? Som ett redskap för att skriva musik eller bara för njutningen och avkopplingen i att sitta hemma och låta dina tankar vila medan dina fingrar dansar över klaviaturen.

Obs! Undervisningen i denna grupp kan ske på engelska. Dock är musikens termer samma och ledaren har undervisat piano i flera år. 

Om kursen
Du lär dig grundläggande ackord och musikteori.

För vem
Inga förkunskaper krävs, då detta är kurs är en nybörjarkurs. Vi börjar från början och lär oss efterhand. Obs! Man måste ha fyllt 9 år eller fylla inom närmsta månaden för att börja.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Vi har ingen bestämd kurslitteratur utan ledaren tar fram material som han finner lämplig för gruppen och undervisningens utvecklande under kursens gång.

Bra att veta
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Rabatt på dans- musik-, sång- och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj. Rabatten gäller ej heller privatlektioner.

Rabatt
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

 

 

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pianoundervisning i liten grupp - 9-12 år nybörjare - Limhamn.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Pianoundervisning i liten grupp - 9-12 år nybörjare - Limhamn!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner