Piano nybörjare vuxen

Längd
10 timmar
Pris
1 795 SEK
Längd
10 timmar
Pris
1 795 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig spela piano, ett av våra mest omtyckta och användbara instrument! Med hjälp av välkända melodier introduceras du till pianospelets ackord, noter och gehör. Piano används i många olika musikstilar. Att spela piano ökar förståelsen för musikens uppbyggnad och känslospråk.

Piano är ett av de mest användbara och omtyckta instrumenten. När du lär dig spela piano tränar du bland annat upp gehör, notläsning, koordination och ökar din förståelse för musiken som struktur och uttrycksform.

Om kursen
I små grupper om max två lär sig eleverna pianospelets grunder genom att omväxlande lyssna till varandra och spela själva eller tillsammans.

För vem
Inga förkunskaper krävs. För att göra framsteg behöver du ha tillgång till ett piano att öva på mellan kurstillfällena. 

Kursledare
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av att undervisa i sitt ämne. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Kursledaren tillhandahåller inledningsvis noter. Kostnad för kursbok kan tillkomma.

Bra att veta

För att göra framsteg behöver du ha tillgång till ett klaviatur att öva på mellan lektionstillfällena.
Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan, likaså om du vill utnyttja studentrabatt (intyg krävs).
Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - invänta alltid kallelse!

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för fullängdskurser om minst 9 kurstillfällen. Gäller ej individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Piano nybörjare vuxen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights