Piano Individuell undervisning Avancerad 10x45 min

Längd
10 timmar
Pris
3 585 SEK
Längd
10 timmar
Pris
3 585 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Pianot är ett våra mest omtyckta och användbara instrument och används i många olika musikstilar. Att spela piano ökar förståelsen för musikens uppbyggnad och känslospråk. Välkommen att utveckla ditt pianospel med våra erfarna pedagoger.

Pianoundervisning där du utvecklar ditt pianospel och bland annat arbetar med teknik, interpretation och får chansen att utöka din repertoar.

För vem
Du har ett antal års pianostudier bakom dig och vill fortsätta utvecklas. Kursen är avsedd bl a för dig som planerar att söka in på folkhögskola eller annan musikutbildning. För sökanden till Musikhögskola hänvisar vi dock till rådgivning direkt hos Musikhögskolan i fråga.

Kursledare
Krzysztof Zimmerman - musiker, pedagog, kompositör, arrangör med bred erfarenhet av undervisning för både barn och vuxna. Krzysztof har bland annat skrivit filmmusik och gett ut album med pianomusik och elektroakustisk musik. Dragspel och piano finns bland hans primära instrument.

Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av att undervisa i sitt ämne. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Läraren tillhandahåller material men kostnad för noter kan tillkomma.

Bra att veta
Vi kan även ha andra kurstider och kursformat att erbjuda, hör gärna av dig med en förfrågan!

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan.
Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - invänta alltid kallelse!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Piano Individuell undervisning Avancerad 10x45 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights