Visa kurser.se som: Mobil

Piano - individuell undervisning 10x30 min

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ystad
10 timmar
2020-02-03 19:00
2 640 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig spela piano, ett av våra mest omtyckta och användbara instrument! I individuell undervisning kommer du vidare i ditt pianospel utifrån just dina förkunskaper och i ditt eget tempo. Många olika musikstilar blir tillgängliga när du förvärvat grundkunskaper i pianospel.

Utveckla ditt pianospel, lär dig att spela efter noter och att använda ackord! Så småningom kan du spela musikstycken själv eller ackompanjera andra. Undervisningen riktar sig såväl till dig som är nybörjare som till dig som är på fortsättnings- eller avancerad nivå, där vi jobbar mer med teknik, tolkning och eget musikaliskt uttryck.

Piano används i många olika musikstilar och är ett basinstrument i snart sagt all slags musikutövning. Att lära sig spela piano ökar förståelsen för musikens uppbyggnad och dess känslospråk.

Om kursen
Vid individuell undervisning anpassar läraren undervisningen efter dina förkunskaper och ambitioner så att pianospelet utvecklas i din egen takt. Egen övning mellan lektionstillfällena är en förutsättning för framsteg.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Undervisningen anpassas efter kursdeltagarens nivå och ambitioner.

Kursledare
Yvonne Vasseur
Yvonne är klassiskt skolad pianist som länge varit verksam som pianopedagog och musiklärare. Yvonne är även sångerska och har arbetat som entertainer. Hon har bland annat samarbetat med artister som Berndt Egerbladh och behärskar en bred repertoar.

Kursmaterial
Ledaren tillhandahåller noter. Utöver kursavgiften kan kostnad för eget notmaterial tillkomma.

Bra att veta
Är tiden du vill ha uppbokad? Anmäl dig till en reservplats så tar vi kontakt om tiden skulle bli ledig eller en alternativ tid finns att erbjuda.

I viss mån erbjuds löpande kursstarter. Undervisningsperioden är januari-maj på vårterminen och september - början av december på höstterminen. Om man vill går det oftast bra att förlänga en kurs inom undervisningsperioden.

Betalning av kursavgiften kan delas upp på 2 eller 3 månader utan extra kostnad. Vid enskild undervisning gäller inte kombinationsrabatter inom Medborgarskolans övriga utbud.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar den: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Piano - individuell undervisning 10x30 min.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Piano - individuell undervisning 10x30 min!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner