Piano - enskild undervisning 6 x 25 min

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
3 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på att lära dig spela piano och vill börja från grunden? Eller har du spelat längre men vill vidareutveckla ditt spelande? Med enskilda lektioner får du möjlighet att utveckla ditt pianospel i din egen takt.

Om kursen
Vi lägger grunden med noter, men du får även lära dig ackordspel. Från nybörjarnivå till dig som spelat längre. Pianoläraren anpassar lektionerna efter din nivå, så ditt pianospel utvecklas i din egen takt.

För vem
Ingen förkunskap krävs. Undervisningen riktar sig till dig som är nybörjare upp till avancerad nivå.

Kursledaren
Tobias Olvestrand

Alla kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursen består av 6 tillfällen á 25 minuter. Medborgarskolan tar kontakt med dig och bestämmer om tid. Kursen kommer löpa vecka efter, samma tid. Om specifik kurslitteratur skall användas kan kostnad för detta tillkomma.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 september, 2024

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Piano - enskild undervisning 6 x 25 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights