Passion för livet - studiecirkel

Längd
15 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
24 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
24 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Passion för livet för seniorer.

Bästa möjliga liv – hela livet! Passion för livet ska ge dig kunskap och verktyg för att skapa ett hälsosamt liv. Fokus är på områden som enligt forskningen påverkar hälsa och livskvalitet, nämligen naturligt åldrande, fysisk aktivitet, att förebygga fall, mat och dryck, social gemenskap och läkemedel. I Passion för livet är det du som äger kunskaperna och avgör själv vad du vill förändra. Det handlar om att gå från ord till handling för att få bästa möjliga liv hela livet. Deltagarna får och ger varandra inspiration till förändringar. 

Under fem torsdagar kommer deltagarna tillsammans med ledaren fördjupa sig inom de olika områdena. Ledaren är Gunilla Ehrlinder, legitimerad sjuksköterska och utbildad att hålla i Passion för Livet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 oktober, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Passion för livet - studiecirkel och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Linnégatan 61
21614 LIMHAMN

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights