Visa kurser.se som: Mobil

Pärlbroderi

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
20 timmar
2019-09-29 10:00
1 900 SEK

Kursbeskrivning

Pärlbroderi är ett inressant alternativ till att dekorera, då de kreativa möjligheterna är näst intill oändliga.

Om kursen

Pärlbroderiet kan användas precis som vanligt broderi, som exklusiv utsmyckning på textilier, väskor, hattar och klädesplagg såväl som till smyckedesign.

Hantverket blir ett sätt att utöva en slags mindfulness och fungerar utmärkt som terapi. Skapa med nål, tråd och pärlor. Abstrakt eller figurativt, du väljer!

För vem?

Inga förkunskaper krävs, endast ett stor intresse för broderi.

Material

Tag med tyg-sax, knappnålar, synålar. T ill att börja med sätter kursledaren ihop ett startpaket med olika material och pärlor. Kostnad 150 kr. Har du pärlor, stenar, paljetter eller liknande, tag med dessa

Ledare

Rosa Sanchez Morales är utbildad i Chile inom mönsterkonstruktion och sömnad, på Sätergläntan som hantverkstekniker och inom broderi och konstbroderi.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus

Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Bra att veta

Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pärlbroderi.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Pärlbroderi!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner