Visa kurser.se som: Mobil

Orientalisk magdans - nybörjare

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
10 timmar
2020-03-02 17:15
975 SEK

Kursbeskrivning

Förtrollas av den österländska musiken! Lär känna oanade muskler i din kropp och gläds över dess rundade former. Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

De flödande, sensuella rörelserna i den orientaliska magdansen har fängslat och fascinerat i tusentals år. En del av den orientaliska dansen är känd som "magdans", ett solofrämträdande av en person som dansar med mjuka, följsamma rörelser och använder höfterna extra mycket för att accentuera musikens rytmer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Du får en "mjukare", rörligare kropp och stärker bland annat rygg, mage och ben. Du lär dig grundteknik, steg, rörelser, enkla kombinationer och början på en kortare koreografi. Med mycket glädje, lättsamhet, rätt andningsteknik och grundliga förklaringar, lär du dig att isolera, koordinera steg/rörelser och använda "oupptäckta muskler".

UPPLÄGG
10 sammankomster 10 timmar. OBS uppehåll v15 ovh v16

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper

KURSLEDARE
Susann Söderberg har dansat magdans i snart 10 år och är soloartist inom både folkdans och scendans från Mellanöstern och Turkiet. Susann driver sitt eget företag, www.orientaldans.se, och uppträder regelbundet på allt från festivaler till bröllop.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Orientalisk magdans - nybörjare.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Orientalisk magdans - nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner