Visa kurser.se som: Mobil

Nycklar till vardagen Word - distanskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
30 timmar
2020-01-21
1 995 SEK

Kursbeskrivning

Orden runt på 80 dagar. Vi lär ut Word med hjälp av ABC-metoden och fokuserar på att spara tid och att ha kul när vi jobbar. Under 20 veckor får du effektivitetstips knutet till ett veckotema. Du lär dig arbeta smidigt och effektivt med Word.

Denna kurs kan jämföras med en grund-, fortsättning- och påbyggnadskurs. Det är en mycket innehållsrik kurs. Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in. 20 veckors digital utbildning med Nycklar till vardagen. Ett koncept där du sakta lär dig alla effektivitetsfinesser för Office-programmen. Denna kurs gäller Word.

Inför kursstart kommer du att få göra en förstudie för att se var dina styrkor och svagheter finns så att du kan få ut maximalt av kursen. Efter kursen görs motsvarande för att se att kursen gett önskad effekt.

Förkunskaper
God datorvana

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår i kursen

Kursledare
Monica Ivesköld driver företaget Resultat direkt och presenterar sig så här: Det som driver mig är nöjda kunder, människor som utvecklas och växer, samt delaktighet. Med en bakgrund som datatekniker och många olika utbildningar vet jag att det är människan som är den viktiga faktorn.

Hur fungerar distanskursen
Du arbetar via din dator genom inloggning i en studieplattform.Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in. Personlig coachning är ett tillval, se ovan.

Bra att veta
Ingen rabattorsak ges vid denna kurs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Boku
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Nycklar till vardagen Word - distanskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nycklar till vardagen Word - distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner