Visa kurser.se som: Mobil

Nycklar till vardagen Excel - distanskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
30 timmar
2020-01-15
3 900 SEK

Kursbeskrivning

20 veckors digital utbildning med Nycklar till vardagen. Ett koncept där du sakta lär dig alla effektivitetsfinesser för Office-programmen. Denna kurs gäller Excel. Kursen hjälper dig som vill lära dig arbeta med siffror på ett smartare sätt, skapa professionella diagram, organisationsscheman mm.

Lära dig arbeta med siffror på ett smartare sätt, som tipsen som gör arbetet roligare och lättare, som vill skapa professionella diagram och organisationsscheman och lära dig använda funktionerna för att kalkylera smartare och se vart pengarna tar vägen. Under 20 veckor får du effektivitetstips knutet till ett veckotema. Du lär dig arbeta smidigt och effektivt med Excel. Denna kurs kan jämföras med en grund-, fortsättning- och påbyggnadskurs. Det är en mycket innehållsrik kurs.
Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in.

Inför kursstart kommer du att få göra en förstudie för att se var dina styrkor och svagheter finns så att du kan få ut maximalt av kursen. Efter kursen görs motsvarande för att se att kursen gett önskad effekt.

FÖRKUNSKAPER
God datorvana

KURSMATERIAL
Kursmaterialet inhandlas från kursledaren. Kostnaden är ca 500 kr + frakt. Mer information om detta fås i kursen

KURSLEDARE
Monica Ivesköld driver företaget Resultat direkt och presenterar sig så här: Det som driver mig är nöjda kunder, människor som utvecklas och växer, samt delaktighet. Med en bakgrund som datatekniker och många olika utbildningar vet jag att det är människan som är den viktiga faktorn.

HUR FUNGERAR DISTANSKURSEN
Du arbetar via din dator genom inloggning i en studieplattform.Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in. Personlig coachning är ett tillval, se ovan.

BRA ATT VETA
Ingen rabattorsak ges vid denna kurs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Nycklar till vardagen Excel - distanskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nycklar till vardagen Excel - distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner