Visa kurser.se som: Mobil

Ny vanor med ayurveda

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
1 timme
295 SEK

Kursbeskrivning

Är du intresserad av Ayurveda och vill lära dig vad som kan stärka din kropp och sinne då kan vi rekommendera denna föreläsning. Här får du många tips på hur du kan gå till väga för att själv uppnå ett bättre mående såväl psykiskt som fysiskt. Välkommen till en spännande föreläsning!

Om föreläsningen
Ayurveda betyder vetenskapen om livet och är en uråldrig hälsolära från Indien, som är aktuell än idag. Ayurveda sätter in den enskilda människan i ett helhetssammanhang och identifierar ett antal s.k. kroppstyper (konstitutioner), som var och en har sina specifika särdrag, kvaliteter och kännetecken.

Föreläsaren Ann berättar på ett inspirerande sätt hur den kan vara det och också vad det är som gör den så enkel att tillämpa.

Föreläsaren
Ann Svärdfelt är certifierad Ayurvedisk hälsorådgivare och auktoriserad Ashtangayoga lärare vid KPJAYI i Mysore, Indien. 2001, började hon gå över från arbetet som produktchef i telekombranschen till att undervisa yoga. Ann har arbetat på heltid med yoga i 17 år. Under de senaste åren har hon hjälpt till på olika studios runt om i Sverige.  Ayuverda och yoga går som handen i handsken och Ann utbildar även Hälsorådgivare tillsammans med Ayurveda akademin där hon har gått sin utbildning.

Bra att veta
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ny vanor med ayurveda.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ny vanor med ayurveda!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner