Visa kurser.se som: Mobil

Modeteckning - skor

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
18 timmar
2019-10-05 11:00
1 550 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig att teckna skor, se proportioner och testa olika färgläggningstekniker, för att sedan fullfölja modeillustrationer i din favoritteknik.

Modeteckning är ett roligt och utvecklande ämne där du snabbt lär dig nya tekniker. Vi tecknar i Marangoniteknik. Du behöver inte ha några förkunskaper i teckning.

INNEHÅLL

Kursen är en av flera och är en del av ett större kurssammanhang.
Under kursens gång går vi igenom grunder för skodesign,för uttryck, material samt hurvi lägger tyngd i bilden. Vi provar också olika sätt att färglägga, och gör en djupdykning i hur vi får glans i bilden och testar olika färgläggningstekniker, för att sedan fullfölja illustrationen. 

MATERIAL
Material vi kommer att använda under kursen är: Vanlig blyertspenna, bläckpenna, tusch samt Tria Markers Pantonepennor med flera.
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.

Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

LEDARE
Ännu ej tillsatt.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Modeteckning - skor.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Modeteckning - skor!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner