Visa kurser.se som: Mobil

Minnesteknik

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
30 timmar
2019-10-22 14:45
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Träna upp ditt minne! Bli bättre på att komma ihåg! Här är kursen för dig som vill träna hjärnan lite. Kursledaren är Martin Nilsson som till vardags är lärare men även tävlar på världsnivå i minneskeknik.

Innehåll
Träna och fördjupa dina kunskaper om hur ditt minne fungerar. Kursen hålls varannan vecka så att man ska hinna träna mellan träffarna. Kursen blandar teori och praktik.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet

Kursledare
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Minnesteknik.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Minnesteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner