Inga recensioner än

Minimusikal 5-7 år

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
10 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gå en kurs i minimusikal. En härlig mix av teater och dans.

Om kursen
Vill du gå en fartfylld kurs i höst? Då är minimusikal perfekt för dig. Vi jobbar på att uttrycka oss genom dansen och ser till att skapa en riktigt showig dans som kan charma publiken ordentligt. 

För vem
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledaren
Tilda Lundin brinner för att dansa. Tilda dansar själv på flera ställen i Kristianstad och det viktigaste med dansen för henne är att man har roligt och att alla får känna sig sedda. Tilda har under 2022 medverkat i musikalen School of Rock på teatern i Kristianstad. Tilda är en glad person med mycket energi och ser väldigt mycket framemot vårens klasser. 

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta.
Vi dansar i lediga kläder. Bra att ta med en vattenflaska. Uppehåll v.44. Uppvisning på teatern 27 nov.

- Lektionen är 45 min.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 september, 2023

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Minimusikal 5-7 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Syd
Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan
29132 KRISTIANSTAD

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights