Visa kurser.se som: Mobil

Minimusikal 4-6 år

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
10 timmar
2020-02-26 17:00
790 SEK

Kursbeskrivning

Det är här det börjar! Älskar du att dansa, sjunga och spela teater och kan du inte låta bli att showa? Då har du kommit rätt! På minimusikal-klasserna utvecklar vi på ett lekfullt sätt, anpassat till ålderns nivå, de grundliggande grundera inom dans, sång och teater samt med målet att stärka varje deltagares självförtroende.
Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

INNEHÅLL
Här får ditt barn prova på känslan och glädjen att röra sig i takt med musiken. Göra lättare dansrörelser och koordinera steg. Lättare steg kombineras med sång.

FÖRKUNSKAPER
Barnen behöver inga förkunskaper. Men behöver klara sig utan medföljande vuxen. Då föräldrar endast får närvara vid del av första och sista lektionstillfället.

Uppehåll v15

KURSLEDARE
Bodil Sangmo, hon har ett stort intresse för musikal, sång och teater. Hon har varit ledare på Barbacka. Där satte hon upp Nils Holgersson har rymt. Hon skrev både manus, regiserade, ljud och ljus. Hon har även undervisat i pedagogisk drama på Högskolan i Kristianstad.


KURSMATERIAL
Lediga kläder

BRA ATT VETA
Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Minimusikal 4-6 år.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Minimusikal 4-6 år!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner