Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Kristianstad
15 timmar
1 495 SEK
Kommande starter
Kristianstad
2019-09-05 15:30  
1 495 SEK
2019-09-05 17:30  
1 495 SEK
Läs mer och boka

Kursbeskrivning

MediYoga är en lugn och stillsam meditativ yogaform med fokus på andning samt "här och nu".

MediYoga är en lugn och stillsam meditativ yogaform med fokus på andning samt "här och nu".
MediYoga är en terapeutisk yogaform skapad av Göran Boll som knyter samman mångtusenårig yogisk erfarenhet med modern medicinsk kunskap. MediYoga innefattar enkla rörelser och ställningar, medveten yogisk andning, olika koncentrationstekniker, djupavslappning och meditation.
MediYoga är för alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar. Mjuka och enkla rörelser som kan modifieras så att alla kan göra dem.

INNEHÅLL
Passen är ca 90 minuter långa. Vi samlas under tystnad och sitter på en yogamatta eller stol. Annelie guidar er genom andningsövningar och mjuka rörelser för att nå mental och kroppslig balans och avslappning. MediYoga enligt flertalet pass utvecklade av Göran Boll inkluderande chakrayoga, healingyoga samt tre stycken baspass.

FÖRKUNSKAPER
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

LEDARE
Annelie Forslöf är leg. Sjuksköterska och blev färdig MediYogainstruktör 2017.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Att medtaga: liggunderlag eller yogamatta, en tjockare kudde att sitta på under meditation och en filt till avslappningen samt vattenflaska. Det går bra att hoppa in på kursen efter kursstart. Vi tar uppehåll över lov om deltagarna vill. Lokalen ligger en halv trappa upp utan hiss. Observera att det erbjuds två olika MediYoga-kurser efter varandra.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om MediYoga.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera MediYoga!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner