Visa kurser.se som: Mobil

Meditation, traditionell kinesisk medicin - Thorwald Lorentzon

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
12 timmar
2020-03-10 20:00
785 SEK

Kursbeskrivning

Människor i hela världen har mediterat i tusentals år. Meditation är ett oöverträffat verktyg för att minska stress, få sinnet i balans och stillhet och - med tiden - nå varaktig inre frid.

Människor i hela världen har mediterat i tusentals år. Meditation är ett oöverträffat verktyg för att minska stress, få sinnet i balans och stillhet och - med tiden - nå varaktig inre frid.

INNEHÅLL
Det du främst lär dig är zenbuddhistisk meditation, där utövaren vilar sitt sinne i tomhet, men du får även kunskap om flera andra varianter. Praktiken varvas med teori för ökad förståelse av meditationens effekter, slutmål m.m.

LEDARE
Thorwald Lorentzon arbetar med traditionell kinesisk medicin, bl. a som lärare i meditation, qigong och tai chi. Han är verksam runt om i södra Sverige med kurser, utbildningar, föreläsningar och behandlingar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

UPPLÄGG
6 tillfällen á 1 timme och 30 min 10/3, 24/3, 7/4, 21/4, 5/5, 19/5

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!

FÅ RABATT
Då qigong och meditation kompletterar varandra så får du 100kr rabatt om du anmäler dig till båda Thorwalds kurser!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Meditation, traditionell kinesisk medicin - Thorwald Lorentzon.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Meditation, traditionell kinesisk medicin - Thorwald Lorentzon!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner