Visa kurser.se som: Mobil

Meditation (in english)

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
20 timmar
2021-09-14 19:15
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Med hjälp av meditation och avspänning stillar vi sinnet och hjärnans ständiga tankeverksamhet och yttre stimulans. Meditation ökar självmedvetenhet och ger dig insikter om vad som är ditt naturliga läkande tillstånd.

This class will be in english, but everyone is welcome as long as you understand English.

Meditationskursen innehåller djupavspänning och enkla meditationstekniker.
I dessa meditationer lär du dig framförallt att använda kroppen och andningen som meditationsobjekt. Kursen hålls på grundnivå men är även öppen för dig som har mediterat tidigare. En förutsättning för att få ut det mesta möjliga av kursen är att du mediterar dagligen under kursens gång.

FÖR VEM?
Kursen är öppen för alla. Inga förkunskaper behövs

KURSLEDARE
Djani Unic, har en yogalärarutbildning från Ananda Mandala i Småland, och är nu yogalärare inom Satyananda traditionen.
Han håller även kurser och föreläsningar i ayurveda och ayurvedisk matlagning samt har kurser i Qigong och meditation. https://www.ayuryoga.info/

Djani började sin resa på den österländska vägen genom karate och andra österländska kampsporter. Där väcktes intresset och nyfikenheten för Qigong och senare även yoga och meditation. Efter en tid kände Djani att där fanns mycket mer att lära och det var då han började studera Kinesisk medicin och Ayurveda. Genom sina resor runt om i Asien fick han vidare inspiration och vägledning av olika mästare om hur man bör länka ihop kropp och själ.  

KURSMATERIAL
Yogamatta och filt finns att låna i lokalen. Men ta gärna med eget om du har nu i Corona tider.  

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du rör dig lätt i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan ca 2 timmar innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Rabatterat pris 20% för heltidsstuderande och pensionär. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. 
Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare/vikarie. Om någon klass mot förmodan blir inställd, kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Meditation (in english).

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Meditation (in english)!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner