Visa kurser.se som: Mobil

Måla tomtar och troll med Magnus Åkesson

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
8 timmar
2019-11-10 09:00
550 SEK

Kursbeskrivning

Kursen ger en inblick i måleri med inriktning akvarellens teknik och egenskaper! Vi målar julmotiv med tomtar och troll. Alla kan måla, bara lusten finns.

Lägg grunden för ditt måleri!


FÖRKUNSKAPER
Denna kurs är en nybörjarintroduktion inom måleriet Akvarell, så inga förkunskaper krävs, men passar också dig som vill få förnyad inspiration och målarglädje.

KURSLEDARE
Magnus Åkesson
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Tag  med det material som ni ev. redan har.
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Invänta alltid din kallelse till kursen.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla tomtar och troll med Magnus Åkesson.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla tomtar och troll med Magnus Åkesson!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner