Visa kurser.se som: Mobil

Måla med Mindfulness

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
9 timmar
2019-09-25 19:30
650 SEK

Kursbeskrivning

Känner du ett behov av att närma dig dina känslor, högtflygande idéer och djupaste drömmar? Längtar du efter få uttrycka dig själv bortom ord och realistiska former?

INNEHÅLL
I kursen Måla med Mindfulness utforskar vi hur måleriet kan hjälpa oss att uttrycka oss själva och hur vi med penslars och färgers hjälp kan röra oss från abstrakta idéer till målade bilder. Under kursen behandlar vi olika teman som på ett eller annat sätt inspireras av mindfulness och personlig utveckling. Det viktigaste är att vi har en tid och en plats att vara kreativa på!

FÖRKUNSKAPER
Alla är varmt välkomna oavsett tidigare erfarenhet! 

KURSLEDARE
Efter år av studier och konstnärligt utövande inom måleriet såväl som inom scenkonsten är Lovisa Limseth idag i huvudsak lärare och har som främsta fokus att tillhandahålla utrymme och tid åt människor att oavsett ålder och bakgrund återfinna glädjen i att skapa - på målarduken såväl som i övriga livet. Med stor erfarenhet och kunskap inom mindfulness, yoga och meditation skapar Lovisa kurser som både syftar till utvecklande av målartekniker och samtidigt lämnar plats för utforskande av den egna kreativiteten och den inre föreställningsförmågan. Mer än någonting är Lovisa här för att hjälpa dig att i din takt och med dina förutsättningar komma igång eller komma vidare med just ditt skapande! Under hösten 2018 erbjuder Lovisa följande kurser: Måla med Mindfulness, Måla Abstrakt och intuitivt, Måleriverkstad för barn, Akvarellmåleri för nybörjare och fortsättning samt Olja och Akryl och flera kurser i teater för både barn och vuxna. 
 

MATERIAL
Välj om du vill ta med dig akvarellfärger (tub eller kaka). Tag även med tjockt akvarellpapper (minst 300g) i storlek A4 och/eller A3, kladdpapper, penslar, svamp, bred maskeringstejp. Kursledaren skickar ut ett välkomstmail med utförligare information innan kursstart!

BRA ATT VETA

Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla med Mindfulness.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla med Mindfulness!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner