Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Måla i olja och Akryl SOMMARKURS

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
24 timmar
2020-08-10 16:30
850 SEK

Kursbeskrivning

En kurs i olje- och akrylfärg där du med färg och form kan ge uttryck för din egen fantasi och fritt skapa under ledning.

Om kursen

Vi arbetar med färg, form, ljus och komposition. För både nybörjare, men även för er som jobbat en del med måleri.Kursledaren hjälper dig att utveckla och hitta ditt eget skapande, så väl som din teknik, detta genom olika inspirationer och kreativa övningar.
Du arbetar i egen takt under handledning. Här upptäcker du tillsammans med andra glädjen i att skapa. Genom demonstrationer och övningar fördjupar vi oss i måleriets mysterier.

Så här går det till

Kursen kan komma att hållas i utemiljö.

Kursen går en gång i veckan i fyra veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem?
Inga förkunskaper krävs.

Ledare
Mireille Mooij är verksam i Lund som konstnär och illustratör.
Hon tog sin konst akademi utbildning i England och Holland. I England utvecklade hon en förkärlek för blommor och växter illustration. IM-Individuell Människohjälp har anlitat henne regelbundet för att utforma sina produkter som till ex. : brickor, underlägg, servetter. Kända motiv blev bland annat: Tulpaner, Indiankrasse, orkidéer.

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig såväl som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Material
Tag med förkläde, skissblock A3 eller 4 Fabriano, sudd, H o HB blyerts, lite duk eller pannå, liten trasa . Vatten baserad olje färg eller akryl färg. Palette, palette kniv, Akryl- eller olje anpassade penslar runda o platta samt en stor platt pensel av billig variant men ska inte tappa borsten! ,Har du en skolåda är det bra till förvaring på skolan men också som stöd till modellen, 2 mindre glasburkar. Har man ett bords staffli är det toppen o det ska med. Är du osäker kring material du ska välja hjälper ledaren dig med det vid första sammankomsten. Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.

Bra att veta
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad. Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50. OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande. Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv strtdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera. Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Fortsättningsmöjligheter

Många av våra kurser finns på nivåer för nybörjare till avancerad i olika former av fördjupning och specialicering. För möjlighet att bygga vidare på just din kurs - hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs. Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskpsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.

Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla i olja och Akryl SOMMARKURS.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla i olja och Akryl SOMMARKURS!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner