Visa kurser.se som: Mobil

Måla i olja- och akryl med Ingela Björkqvist-Ekman

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
24 timmar
2020-02-13 10:00
1 650 SEK

Kursbeskrivning

En kurs i olje- och akrylfärg där du både får arbeta med grunderna inom måleri och med färg och form kan ge uttryck för din egen fantasi och fritt skapa under ledning.

Om kursen

Teori, diskussion och inspiration
Kursledaren hjälper dig att utveckla och hitta ditt eget skapande, så väl som din teknik. Detta genom olika inspirationer och kreativa övningar.
Passar både dig som har målat länge och vill ha mer input och guidning såväl som dig som vill komma igång att måla. Du arbetar i egen takt under handledning.

Så här går det till

Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle. 

För vem?
För samtliga nivåer.
 
Ledare
Ingela Björkqvist-Ekman - mångårig erfarenhet och en inspiratör för deltagarna.

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram 

Material
Kursmaterial ingår inte i kurspriset. 
Duk, penslar, olja och/eller akrylfärg köper du själv efter samråd med läraren. Skissblock och skiss penna tar du med till första sammankomsten.
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.

Bra att veta
Kursen hålls på Fabriksgatan 2 i Lund, nära Kung Oscars bro tätt intill järnvägsspåren.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad. Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50. OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande. Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv strtdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera. Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Fortsättningsmöjligheter

Många av våra kurser finns på nivåer för nybörjare till avancerad i olika former av fördjupning och specialicering. För möjlighet att bygga vidare på just din kurs - hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs. Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskpsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.

Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla i olja- och akryl med Ingela Björkqvist-Ekman.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla i olja- och akryl med Ingela Björkqvist-Ekman!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner