Visa kurser.se som: Mobil

Lightroom grundkurs - distanskurs

Medborgarskolan Syd
Längd: 15 timmar
Plats: Distans
Pris: 2 195 SEK

Info om Lightroom grundkurs - distanskurs

Info om #Education#
Lightroom är ett program där du både sparar och redigerar dina bilder. Det är ett perfekt program för dig som tar mycket bilder och som vill ha ett överskådligt fotoarkiv. I Lightroom kan du redigera, göra papperskopior, dela med andra, skapa bildspel och hålla ordning på ditt arkiv. Du har sedan tillgång till ditt arkiv från din dator, surfplatta eller smartphone.

FÖRKUNSKAPER
God datorvana!

UPPLÄGG
Distansundervisning utan sammankomster. Du studerar i din egen takt och kommunicerar med din lärare i en Dropbox miljö.

KURSLEDARE
Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Du behöver ha tillgång till programmet Lightroom. Antingen köper du det direkt eller så laddar du ner en provversion inför kursen från Adobes sida. Tänk på att den då gäller bara 30 dagar. Allt övrig material finns tillgängligt genom kursledaren.

BRA ATT VETA
Du måste ha tillgång till dator och internet. Se till att du har angett en fungerande e-postadress.
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Svenska Sjös kunder har 20% rabatt på nautiska kurser hos Medborgarskolan.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.
Nautisk kompetens ger dig i många fall billigare båtförsäkring. Vid avslutad kurs/ avklarat intyg hos Medborgarskolan erhåller du rabatt hos Svenska Sjö

KONTAKTA OSS
Om du vill veta mer om kursen så ring vårt Kundcenter 075-241 6850 eller skicka e-post till region.syd@medborgarskolan.se

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lightroom grundkurs - distanskurs.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
 

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd