Visa kurser.se som: Mobil

Lightroom grundkurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
12 timmar
2019-11-27 19:15
1 745 SEK

Kursbeskrivning

Lightroom är ett program där du både sparar och redigerar dina bilder. Det är ett perfekt program för dig som tar mycket bilder och som vill ha ett överskådligt fotoarkiv. I Lightroom kan du redigera, göra papperskopior, dela med andra, skapa bildspel och hålla ordning på ditt arkiv.

Efter kursen har du tillgång till ditt arkiv från alla dina enheter; din dator, surfplatta eller smartphone; allt väl sorterat och funktionellt.

Förkunskaper
God datorvana!
 
Kursledare
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du behöver ha tillgång till programmmet Lightroom. Antingen köper du det direkt eller så laddar du ner en provversion inför kursen från Adobes sida. Tänk på att den då gäller bara 30 dagar. Allt övrigt material finns tillängligt genom kursledaren.

Rabatt hos bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lightroom grundkurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lightroom grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner