Visa kurser.se som: Mobil

Latin American Style dance - pardans - 10 dans (standard) - Nybörjare

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
9 timmar
1 095 SEK

Kursbeskrivning

Pardans har varit populärt runt hela världen i olika former. Tiodans delas upp i standard (vals, foxtrot, tango, wienervals och tango) och latin (cha-cha-cha, rumba, samba, paso doble och jive).

På denna kurs arbetar vi med  grundstegen och enkla turer i latindanserna.
Kursledaren anpassar innehållet efter deltagarna.
Undervisningen kommer att vara på engelska.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Mikhail Salamatov
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Undervisningen är på engelska.
Vi vill att ni anmäler er i par så att ni har någon att dansa med. Detta pga att vi inte kommer att blanda danspartner under denna termin. Kursavgiften avser pris /deltagare.

Bekväma kläder och inneskor.


Invänta alltid din kallelse till kursen!

Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt då din tredje klass. Går ej att kombinera med andra rabatter.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.


ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Latin American Style dance - pardans - 10 dans (standard) - Nybörjare.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Latin American Style dance - pardans - 10 dans (standard) - Nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner