Kreativt språkcafé: tovning på Seniorum

Längd
10 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Varmt välkommen till detta språkcafé för seniorer där du kan öva din svenska och tova samtidigt.

På detta språkcafé kommer du att lära sig att skapa figurer i ull genom tovning och samtidigt kunna öva din svenska genom att prata om vad du tovar och om ditt liv. Under de 5 träffarna kommer du lära känna de andra deltagarna och bli inspirerad att fortsätta tova och kanske ses med varandra även efter sista träffen. 

Att nåltova är en metod för att skapa olika former och figurer i ull, som till exempel hjärtan eller olika djur. Med hjälp av färgad ull och specialnålar lär vi oss att skapa små mjuka saker, till exempel en stressboll eller ett hjärta.

Deltagandet är gratis och inga förkunskaper krävs men du måste vara minst 65 år gammal och det är bra om du kan lite svenska. Träffarna sker på Malmö stads Mötesplats Seniorum och arrangeras med stöd av Malmö stad. 

Ledaren, Rosi Hageberg, är SFI-lärare, författare och erfaren ledare på Medborgarskolan. Hon har hållit i flera studiecirklar i tovning och andra ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 augusti, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kreativt språkcafé: tovning på Seniorum och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Von Troils väg 8A
21373 MALMÖ

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights