Körsång - 5-8 år - Limhamn

Längd
5 timmar
Pris
375 SEK
Nästa kurstillfälle
9 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
375 SEK
Nästa kurstillfälle
9 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

” Välkomna in i barnvisans förtrollade värld !” Tillsammans utforskar vi den svenska barnviseskatten genom att sjunga ett urval av 50 klassiska barnvisor. Visorna finns samlade i Tina Ahlins pedagogiska ”spelande - bok” med namnet ” Svenska Barnvisor”.

Så kom och sjung tillsammans med ditt barn eller barnbarn !

Med lust och glädje för vi gemensamt sångskatten vidare till nästa generations barn.

För vem
För barn från 5 år och uppåt. Har du yngre syskon är de givetvis välkomna. Här sjunger vi tillsammans barn och vuxna.

Kursledare
Emma Schöön
är utbildad musiklärare och har arbetat främst inom förskola och kulturskola. Emma skriver musik för yngre barn och har vidareutbildat sig inom området Musiklek och Rytmik för små barn på Malmö Musikhögskola. Emma har också en påbyggnadsutbildning i Complete Vocal Technique.

Emma  tycker att barn och musik är något av det roligaste de vet! Förutom att sjunga tillsammans med barn, har båda också stor erfarenhet av att sjunga själva inför publik. Dels som solister i olika sammanhang, men även i kör. Emma sjunger just nu i kören Malmö Vokalensemble.

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Priset i kursen avser per familj. Vi räknar med att minst en vuxen per barn medföljer.

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Rabatt på dans-, musik-, sång-, ohc teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Rabatt
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterialÄr du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

9 november, 2023

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Körsång - 5-8 år - Limhamn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Linnégatan 61
21614 LIMHAMN

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights